Популярний український журналіст, телеведучий, зірка ранкового шоу на одному з телеканалів, а також ведучий проєкту "Всюди люди" на телеканалі «Україна» Анатолій Анатоліч, який є багатодітним татом, зізнався, що подорожі з дітьми - це справжній проєкт, який з часом окупиться. Анатоліч радить не економити грошей на таких подорожах.

Телеведучий також показав знімок зі своєю старшою донькою Алісою. Зараз вони в Сполучених Штатах Америки в Майамі. А можливо, це просто архівний знімок з минулої подорожі.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анатолія Анатоліча в мережі Instagram.

Публікація Анатолія Анатоліча, скріншот: Instagram
Публікація Анатолія Анатоліча, скріншот: Instagram

"Важливе правило подорожей для сім'ї: сприймайте це як освітній історію для ваших дітей, тому що це так і є. Тому не шкодуйте на це грошей. Це окупний проєкт", - пише Анатолій Анатоліч.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Можна побачити, що Анатолій Анатоліч разом з дочкою, яка позує в світшоті з Міккі Маусом, зайшов в закусочну. Дане місце дуже схоже на ті, в яких бували копи з серіалу "Поліція Майамі".

Ось таке вийшло подорож. А ось віддані шанувальники почали активно лайкати фотографію і ділитися компліментами в коментарях.

Раніше повідомляли, Анатоліч Анатоліч дав своїм малюкам те, про що сам мріяв в дитинстві: "Зібрали всілякі варіанти".

Як повідомляв Знай.uа, Анатолій Анатоліч розбив Різдвяні мрії українців про безбідне життя: "Потрібно...".

Знай.uа писав, багатодітна Дзига перетворила Анатолія Анатоліча на слухняного Ельфа: "Манюня...".