Ксенія Мішина розповіла, що виконала свою мрію. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська актриса, яка стала героїнею першого сезону реаліті-шоу" Холостячка". Це разом участю в декількох популярних проектів зробило її популярною в Україні. Знаменитість регулярно радує шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі, зокрема на її соціальну сторінку в Instagram підписано 809 тисяч чоловік.

26 січня дівчина повідомила, що минулого року вона виконала свою мрію і придбала квартиру. Дівчина додала, що буде поступово розповідати про те, як облаштовувати своє житло.

"І звичайно ж для мене було важливо знайти тих, хто почує мене з підлозі слова, тих, хто звізуалізує картинки з моєї голови! На першій зустрічі з @isto_architecture я зрозуміла, ні відчула, що ми дивимося в одному напрямку і поділяємо одні цінності, а значить я можу бути спокійна за результат! ",- зазначила вона.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадаємо, Анна Неплях після поразки на" Міс Всесвіт "змінить професію на" серйозну":"вроджене почуття справедливості". Дівчина назвала плани на майбутній рік. Там нічого матеріального-хоче розвиватися внутрішньо.

Також портал Знай.uа повідомляв, що колишня "Холостячка" Ксенія Мішина зізналася, до кого її ревнував Олександр Еллерт і зраджував їй: "Саша позбавив мене невинності"

Також ми писали, що Сергію Бабкіну натякнули, чому він даремно зрадив своїй Сніжані. На Старий Новий рік Сергій Бабкін вирішив поділитися сімейним фото. Його велика сім'я позувала сидячи за столом.