Російська артистка Лариса Луппіан розповіла, як їй вдалося приручити і завоювати свавільного ловеласа Михайла Боярського.

Д'Артаньян ніколи не приховував, що до останнього не хотів одружитися і боявся втратити свободу. А Лариса Луппіан завжди хотіла усвідомлених і узаконених відносин, тому Боярський все ж зламався і поставив штамп в паспорті. З тих пір пройшло майже 45 років.

Михайло Боярський з Ларисою Луппіан
Михайло Боярський з Ларисою Луппіан

Парочка познайомилася в театрі імені Ленсовета, де Лариса проходила курс Ігоря Владимирова. Боярський був старший за дівчину майже на чотири роки, тому вступив до установи вже в якості актора. Спершу йому діставалися другорядні персонажі, але потім його затвердили на головну роль у виставі "Трубадур і його друзі" і навіть дозволили самому обрати принцесу, якій в підсумку за його бажанням стала Луппіан.

"Як він авторитетно пояснював, я була пластична, світленька, з довгим волоссям — те що треба для ролі. Але цей "професійний підхід" до мене не завадив нам, головним героям, вже на репетиціях дуже зблизитися і подружитися. Саме тоді-то я і розгледіла, що Міша красивий", - згадувала Лариса Регінальдівна.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Боярський несподівано пропав з життя Луппіан після року з дня їх знайомства, коли у них сталася перша близькість. До цього лише невинні поцілунки і теплі обійми. Приблизно місяць Лариса чула від обранця лише холодне "привіт" в театрі, поки на одному банкеті вони не закрутилися в танці. Обнялися і більше не розлучалися.

Михайло Боярський з Ларисою Луппіан
Михайло Боярський з Ларисою Луппіан

Наступні чотири роки Боярський ризрвался між батьківською квартирою, де його чекала ревнива і прив'язана матінка, і кімнатою в комуналці коханої. Тато його говорив, що Лара дуже цікава дівчина, за яку варто триматися. Примітно, що акторам доводилося приховувати відносини в театрі. Все тому, що Ігор Владимиров службові романи не заохочував, а ще поклав око на Луппіан, хоча і був одружений на Алісі Фрейндліх.

Поступово акторів все ж стали сприймати як пару, а в липні 1977-го Луппіан домоглася свого: закохані розписалися, але пишного весілля не було.

"Дитину завести ми вирішили свідомо і не пили місяць, щоб зачати здорове немовля. У 80-му році народився Сергій. Після цього рік ми жили практично окремо: я з Сергієм — у мами в її комуналці, Міша — у себе вдома. Бігали один до одного на побачення, зустрічалися в своїй кімнатці. Тільки коли Сергію виповнився рік, отримали окрему квартиру. Через декілька років з'явилася Ліза", - розповідала Луппіан.

Михайло Боярський з Ларисою Луппіан
Михайло Боярський з Ларисою Луппіан

Михайло Сергійович мріяв про третю дитину, але акторка була проти, адже після успіху "Д'Артаньяна і Трьох мушкетерів" її чоловік, який завжди контролював свої пристрасті, практично перетворився на алкоголіка.

"Я випробувала все - від глибокої ніжності і любові до приниження, образи і розтоптування моєї гідності. Дуже важко переносила сплески його люті з будь-якого приводу: суп холодний, котлета не подобається, де ти була... Я не могла відповідати на його спалахи, це викликало ще більший гнів. Мовчки терпіла, а інакше в мене полетіло б все, що виявлялося в той момент під рукою: тарілки, склянки... Відповідала йому письмово: після кожного скандалу писала листа, в якому викладала, що мені в ньому не подобається, які його закиди вважаю несправедливими, і в кінці обов'язково ставила якусь умову, наприклад: якщо не кинеш пити - розійдемося", - відверто розповіла жінка.

У 1985-му подружжя все ж розірвало шлюб, але не через поведінку Боярського, а тому що так було потрібно для отримання житла. Коли ж актриса вирішила подати на розлучення, втомившись від постійних конфліктів з питущим чоловіком, хвороба розпорядилося їх долею: Михайло Сергійович потрапив в реанімацію через загострення панкреатиту, і дружина не зуміла кинути його у важку годину.

Михайло Боярський з родиною – дружиною Ларисою, сином Сергієм і дочкою Єлизаветою, фото miformat
Михайло Боярський з родиною – дружиною Ларисою, сином Сергієм і дочкою Єлизаветою, фото miformat

Могло стати проблемою і те, що після ролі мушкетера в Боярського закохалося півкраїни. Дівчата надсилали листи з зізнаннями, запевняли, що ростять дітей від актора. Пліткам Лариса Регінальдівна не вірила, як і в існування міфічних позашлюбних дітей.

"Я вистраждала своє щастя. У Пітері нас чомусь досі вважають ідеальною парою, хоча ми ніколи такими не були. Ми всім здаємося якимись копалинами, завдяки тому що живемо разом стільки років. Мені спокійно. Може, цей стан комусь здасться нудним, але, повірте, воно дуже цікаве. Нічого не загадую і не прошу, живу сьогоднішнім днем. Мій головний секрет довголіття в шлюбі - це ласка і терпіння", - поділилася артистка.

Михайло Боярський з Ларисою Луппіан і дітьми
Михайло Боярський з Ларисою Луппіан і дітьми

Нагадаємо, "Вижив, як емігрант": 63-річна Мадонна приголомшила мережу, показавши свого рідного батька

Як повідомляв Знай.uа, Настя Волочкова пригріла чоловіка, який розшукується поліцією, але її це не лякає: "Ми всі не безгрішні"

Також портал Знай.uа писав, що Каньє Уест має страшний компромат на Кім Кардашьян. Таємне стане явним?