Відома українська спортсменка, а також тренер шоу "Зважені та щасливі" Марина Боржемська розповіла про суші та роли. Якої шкоди і користь у цієї страви.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка дає поради українцям стосовно здорового харчування, а також тренувань.

Цього разу вона вирішила розповісти про те, корисні чи шкоди насправді роли. Як часто їх можна їсти, і якої шкоди вони можуть завдати вашому організму.

"Я, як і всі, іноді можу побалувати себе смаколиками. З'їсти з дітками піцу або суші з подружками. Але хочу з вами поділитися чесним постом, чи так корисні суші з рибою як всі думають" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Свіжі і правильно приготовані роли дійсно поживні, а також корисні. Один з головних елементів - морська риба, і містить в собі багато вітамінів і мікроелементів.

Загортають їх у водорості, які також містять багато корисних компонентів, серед яких і йод, і ретинол, і цілий комплекс вітамінів.

Роли. Фото: скріншот Youtube-відео
Роли. Фото: скріншот Youtube-відео

Доповнення до суші: васабі, імбир і соєвий соус - надають антисептичну, антибактеріальну та імуностимулюючу дію, благотворно впливають на нервову систему, виступають антиоксидантами і антидепресантами.

При цьому, варто відзначити, що вони можуть і нашкодити. Головна небезпека-сира риба, яку не завжди правильно зберігають.

Марина Боржемская, фото: Instagram
Марина Боржемская, фото: Instagram

Водорості норі також можуть бути небезпечні, і у великих кількостях викликають порушення в роботі щитовидної залози.

Соєвий соус смачний і приємний. Однак він містить велику кількість солі, яка затримує рідину в організмі, відкладається на суглобах і підвищує тиск у гіпертоніків.

Марина Боржемская, фото: Instagram
Марина Боржемская, фото: Instagram

Рис може позначитися на вашій фігурі. Саме тому не варто зловживати японською кухнею і їсти суші занадто часто. І важливо, не їсти ввечері. Це не саме дієтичне і корисне блюдо з варіантів, які оточують нас.

Нагадаємо, що Марина Боржемська підказала, чим краще повечеряти, щоб схуднути

Раніше повідомлялося, що ґатунокяким ніжкам позаздрить навіть Нікітюк: Марина Боржемська блиснула формами в тісному боді, "розкішне тіло"

Також, Марина Боржемська показала, як займатися спортом на робочому місці - знадобиться тільки стіл і стілець.