У четвер, 27 січня свій день народження святкує відомий блогер з Дагестану - Хасбік. Чоловікові вже 20 років, але в це ніхто не вірить.

"Полуниця бомба, чесно кажучи. Мій найулюбленіший" - фраза, після якої хлопець став популярним в мережі. Виглядає він на п'ять років, але, насправді це далеко не так.

Навколо Хасбіка криється величезна кількість чуток. Про батьків абсолютно ніякої інформації в мережі, а також немає сторінок в соціальних мережах.

Зростання його приблизно 93 сантиметри, а вага до 20 кілограмів. У чому причина його такої нестандартної зовнішності-невідомо. Лікарі все дитинство возили його по лікарях, але ті так і не встановили діагноз.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Можливо, причиною стала вроджена генетична мутація або незворотний гормональний збій. На жаль, це невиліковно, однак, найімовірніше саме це і стало причиною його такої популярності.

Цікавий факт: дагестанський блогер дуже популярний в США і Європі.

При цьому, хейтерів у нього вкрай багато, що звичайно його затьмарює. Хасбулла впевнений, що причина злості хейтерів – елементарна заздрість. Адже так швидко розкрутити свій канал може тільки він.

Зараз він продовжує розвивати свої соціальні мережі, а також часто проводить вільний час з друзями, катаючись на автомобілі.

Про особисте життя нічого невідомо, але, по всій видимості ніякої дівчини у нього немає. Юнак впевнений, що скоро це зміниться.

Нагадаємо, що Нурмагомедов наїхав на копа, щоб вилетіти з країни, Хабіб не ворушиться

Раніше повідомлялося, що ее хотіла бути мусульманською дружиною: що відомо про Дагестанської Барбі, яка стала слов'янкою заради Єгора Кріда

Також, дєвушка з величезною губою налякала мережу-жертва косметолога з обличчям сумного спанієля