Ані Лорак (Кароліна) - популярна співачка, яка продовжує радувати шанувальників будь-якими новинами про своє особисте життя і музичну кар'єру.

На її сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 7,2 мільйонів чоловік, практично щодня з'являються знімки і відео. Зараз співачка відпочиває в жаркій країні, звідки і викладає іноді дуже сміливі кадри. Наприклад, нещодавно 43-річна жінка обернулася до фанатів попою в басейні, щоб вони могли розглянути її груди і пружні форми ззаду.

Ані Лорак. Фото: Instagram
Ані Лорак. Фото: Instagram
Ані Лорак. Фото: Instagram

Але зараз ми відійдемо в сторону її колишнього чоловіка Мурата Налчаджіоглу, за якого вона вийшла заміж в 2009 році і розійшлася через 10 років. Чоловік вже знайшов собі нову любов у вигляді молоденької красуні.

Хоч він і виділив місце розташування - Київ, Україна... у підписі до нової публікації він написав, що зараз вони відпочивають на Занзібарі, Танзанія. Перший кадр - білосніжний пісок, прозора вода і Мурат з Лілією, що обернулися до камери. На чоловікові можна побачити джинсові шорти і легку сорочку, на дівчині - плаття, яке виділяє її попу. Але, подивившись на другий кадр, можна заявити, що і виріз на грудях підтверджує її хорошу фігуру.

Наречена Мурата, фото з Instagram
Наречена Мурата, фото з Instagram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Заколебали його з коментарями про Ані Лорак... що було, то пройшло.. У людини нове життя. Нова дівчина дуже красива і нічим не гірше попередньої", - пише один з користувачів в коментарях.

Нагадаємо, Ані Лорак більше не холостячка? Колишня Мурата натякнула на нові стосунки-вже звикла, як до рідного

Як повідомляв "Знай.ua", Ані Лорак нарешті отримала те, чого давно бажала: "Як довго я тебе чекала"

Знай.ua писав, наречена колишнього Ані Лорак накинулася на українців, Мурат відвіз подалі з країни: "Дурний..."