Відомий український співак актор та ведучий, Михайло Хома, відомий за музичним псевдо DZIDZIO розповів про свій вдалий день, кинувши свій "холостяцький" погляд на українок.

DZIDZIO розмістив на своїй сторінці в Instagram дві чудові фотографії у кашкеті. Причепурений красунчик виглядає задоволеним та щасливим. Популярний співак, музикант і актор написав під постом, що його день був доволі чудовим:

"Гарний був день - хай буде гарний вечір у мене і у вас", - написав знаменитий співак.

Дзідзьо. Фото: Instgaram
Дзідзьо. Фото: Instgaram

Після гучного розлучення та відвертих інтерв'ю з дружиною Славією, яка також будує свою співочу кар'єру, колишнє подружжя стало більше проводити часу разом, ніж коли вони були парою.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Неодноразово у своїх інтерв'ю Славія зізнавалася, що тепер у них чудові стосунки.

Дзідзьо. Фото: Instgaram
Дзідзьо. Фото: Instgaram

Ось і тепер, після публікації співаком своїх фото Славія одразу відгукнулася та прокоментувала фото колишнього чоловіка.

"Вау вау, який погляд", - написала вона

Коментарі.Фото: Instgaram
Коментарі.Фото: Instgaram

Інші шанувальниці також під'єдналися до обговорення погляду DZIDZIO, та підкреслили, таки красунчик дивиться у саме серце. Злата Огневіч теж вирішила не пасти задніх, та залишила "вогняний" коментар під фото співака.

Коментар Злати Огенвич.Фото: Instgaram
Коментар Злати Огенвич.Фото: Instgaram

"Куди це ви їдете в такому капелюсі...", "Але красунчик", "Вауу, який файний", "Боже, який гарний! Влюбився чи відпочив?", "Мабуть закохалися, світитесь як лампочка)?".

Нагадаємо, раніше у лютому телеканал "Україна" покаже прем'єру розважального шоу "Ігри талантів", ведучим буде DZIDZIO.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дзідзьо знайшов роботу після "Маски", анонсувавши новий проєкт.

Також "Знай.ua" писав, що Дзідзьо похизувався своїми солодкими пампушками, на всі руки майстер