Вже в лютому телеканал "Україна" покаже прем'єру розважального шоу "Ігри талантів" за популярним світовим форматом The Game Of Talents. За лаштунками знімального процесу Ведучий проекту DZIDZIO відверто розповів, чому нервував під час запису першого випуску і з чим порівнює нову роботу.

Популярний співак, музикант, продюсер і актор DZIDZIO зізнається – не міг навіть мріяти про те, що коли-небудь буде ведучим одного з найбільших телеканалів України. Тому перший знімальний день шоу "Ігри талантів" став для нього справжнім викликом.

Ігри талантів, фото: телеканал Україна
Ігри талантів, фото: телеканал Україна

"Я довго вагався перед тим як погодитись на роль ведучого, адже знав, що мій страх обов'язково наздожене мене. Колись у школі був предмет читання і в якийсь день треба було читати на швидкість. А я міг робити все: переказувати, гарно розповідати вірші, а від швидко читати – ні. Проте якось поважав, що мені вдається це робити швидше, якщо руками підперти щоки, щоправда, на іспіті це не допомогло-поставили мені 3 бали. А тут взагалі такого не зробиш", - розповів DZIDZIO журналістам каналу "Україна".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Саме це викликало у артиста найбільший страх, адже вперше в житті йому довелося читати з суфлера. Але ведучий зізнається-важко було в перші кілька хвилин, а далі – все пішло як по маслу.

"Я зрозумів одне – немає нічого складного, головне – спробувати! Робіть собі виклики! Я дуже переживавши, навіть свята пропустивши-читавши текст, вчив, але переборов свій страх! Скажу навіть, що починаю відчувати смак від цього: "Вова Остапчук, як я остаточно зрозумію, що то моє – бережися! Головне - не починай співати, бо як тобі сподобається...", - сміючись, прокоментував ведучий шоу "Ігри талантів" DZIDZIO.

Дзідзьо, фото з Instagram
Дзідзьо, фото з Instagram

Нагадаємо, розважальний проект за форматом The Game Of Talents вперше вийшов на телеекрани в 2019 році, а вже два роки по тому локальні версії шоу побачили глядачі в США і багатьох країнах Європи, серед яких Іспанія, Великобританія, Франція, Італія, Нідерланди, Бельгія і Швеція. Україна стане десятою країною, яка готує адаптацію цього неймовірного проекту. Українська версія налічуватиме 12 епізодів.

Нагадаємо, що Дзідзьо знайшов нову роботу після "Маски" , не всі так зможуть - "На межі людських здібностей"

Раніше повідомлялося, що Дзідзьо приготував святковий стіл до Різдва, навіть куті наварив: але, після розлучення Slavia нічого не спробує

Також, Slavia замаскувалася, щоб зустріти Новий Рік без Дзідзьо і в чужій країні