Популярна українська співачка Тіна Кароль обожнює привертати до себе якомога більше уваги, вона вирішила запустити флешмоб, перше фото у новому році.

На офіційній фан-сторінці в Insatgarm виставили фото Тіни Кароль, яке вона зробила першого січня, одразу після новорічної ночі. Зірка наблизила камеру якомога ближче до лиця, і риси обличчя трохи збільшилися, особливо губи, вони направду стали просто гігантських розмірів.

Тіна Кароль. Фото: Instagram
Тіна Кароль. Фото: Instagram

У дописі Тіна запропонувала позначати її та розміщувати своє перше фото у новому році. "Перше фото у цьому році. Відмічай мене, покажи своє перше фото у цьому році", - такий заклик розміщено прямо на фотографії співачки.

Прихильники попри вигляд губ та носа співачки, які викликали здивування, почали вихваляти свою улюбленицю: "Дуже класний флешмоб", "Сонечко", "Ну, класна ж", "Красотулька", - написали у коментарях.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Коментарі. Фото: Instagram
Коментарі. Фото: Instagram

На фан-сторінці Тіни Кароль регулярно з'являються відео та фото співачки, попри те, що Кароль має свій Patreon, у який викладає більш ексклюзивний контент.

Тіна Кароль. Фото: Instagram
Тіна Кароль. Фото: Instagram

Нагадаємо, раніше Оля Полякова піддала своє обличчя "тортурам" перед зйомками

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль згадала, як погодилася стати дружиною і сказала заповітне "так"

Також "Знай.ua" писав, що Саніна та Кароль стануть учасницями нового шоу на українському ТБ