Українська акторка, зірка найромантичнішого шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", любить радувати свою армію шанувальників різними новинами з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 860 тисяч чоловік.

Ксенія Мішина поділилася кумедним відеороликом зі студії звукозапису, де вона майстерно і досить професійно озвучує головну героїню турецького серіалу "Донька посла" на ім'я Наре. У кадрі акторка сидить з великими навушниками на голові, без макіяжу, така затишна і природна, і дуже емоційно вимовляє промову.

У сценарії звучать дуже смішні фразочки, навіть сама артистка не втрималася і загигикала на камеру, написавши в підписі до публікації: "Геніально".

"Коли я його торкалася, він відганяв мені, як муху", - сказала Ксенія Мішина на відео.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб В Україні почнуть готувати школярів до реального життя: скасовують 11-річку та змінюють предмети
Показати ще

Раніше Ксенія Мішина зізнавалася, що це її перший серйозний досвід озвучення. Серіал "Донька посла" вийшов на екрани в 2019 році, але, мабуть продовженню бути, якщо Ксенія розмістила в соцмережі відео зі студії.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Нагадаємо, "Холостячка" Ксенія Мішина зізналася, хто догодив їй краще, ніж Еллерт: "Ми дивимося в одному напрямку"

Як повідомляв Знай.uа, Еллерт так не вмів? Колишня "Холостячка" Ксенія Мішина пояснила, як правильно любити жінку

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина не приховала "ненависть" до себе і перейшла на образи: "Холодна вся, жахлива"