Відома українська співачка Ірина Білик любить радувати шанувальників свіжими публікаціями і новинами з особистого і творчого життя в Instagram, де за нею стежать понад 360 тисяч осіб.

Ірина Білик поділилася і затишною фотографією, зробленою в її головній обителі, біля розкішного фортепіано. Для нового знімка співачка одяглася в стильний домашній костюмчик небесного кольору з тонкого велюру, який дуже підходить до її блондинистим волоссям і блакитним оченятам.

У підписі до публікації співачка заявила, що навіть вдома намагається добре і доглянуто виглядати, щоб навіть від близьких в такій неформальній обстановці чути приємні компліменти і похвалу.

"Скажіть, що я не одна така 🙏 Є думка, що красиво виглядати потрібно завжди. І навіть вдома ... я повністю згодна з цим, адже так приємно поєднувати красу і комфорт, при цьому отримувати компліменти навіть вдома 😍" - написала Ірина Білик.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Користувачі соцмережі відзначили розкішний зовнішній вигляд артистки і заявили, що її дуже личить така мила піжамка.

Коментарі - instagram.com/bilyk_iryna/
Коментарі - instagram.com/bilyk_iryna/

Коментарі - instagram.com/bilyk_iryna/
Коментарі - instagram.com/bilyk_iryna/

Нагадаємо, Ірина Білик розповіла про Дикусара і Коляденка: "Запросити разом на каву"

Як повідомляв Знай.uа, Павло Зібров і Олександр Пономарьов не дали занудьгувати Ірині Білик на Різдво: затиснули з двох сторін

Також портал Знай.uа писав, що Ірина Білик з гіркотою розповіла, що у неї "відібрав" цей рік: "Довелося розпрощатися..."