Популярна модель і блогерка Альона Омович, яку через її зовнішність називають українською Кардашян поділилася доволі незвичайним фото у ванній.

Альона Омович має чимало прихильників, тому вона часто ділиться новими фото, відео чи просто цікавими моментами з особистого життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить 1.6 мільйона осіб.

Цього разу вона вирішила продемонструвати незвичний трюк з ванною. Дівчина обперлася ніжками та руками об ванну, де виднілася прекрасна панорама на місто. Так блогерка вирішила продемонструвати свою струнку фігуру. До слова на знімку Омович була абсолютно оголена.

Альона Омович, фото з instagram
Альона Омович, фото з instagram

"Пошло чи естетично?", - запитала Альона Омович у своїх фанатів.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Підписникам Альони Омович сподобалося її нове фото, саме тому вони прийнялися залишати для неї десятки коментарів.

"Естетика зашкалює 😍", "Коли наповнила ванну гарячою водою і чекаєш, коли вода охолоне трохи", "Занадто красиво для вульгарності", "Красива вульгарність)", "З такою фігурою не може бути пошло)))", - зазначили фанати Омович.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Пізніше Альона Омович зізналася, що стояти у такій позі над ванною було не так вже і просто: "А як було важно стояти. Тільки погляньте, як мізинчик на стопі о**їв від напруги".

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, українська Кардашян Альона Омович влаштувала велике прання в одному корсеті: "Соковиті лимони". Модель Альона Омович поділилася новим спокусливим фото в одному корсеті.

Раніше Знай писав, українська Кардашьян Альона Омович вмістила свої "булочки" перед камерою, щоб показати їх вигляд знизу: "Кентавр"

Також Знай повідомляв, українська Кардашьян Альона Омович виваляла свої "булочки" в борошні і зібралася взятися за яйця: "Нямки".