Відома колись російська артистка, Женя Огурцова, що була в популярному гурті "Ранетки" вирішила розкрити деякі секрети з того часу.

Вийшло воно на YouTube-каналі "Алена блин" , а також користувачі почали робити різні нарізки в соціальній мережі TikTok.

Цього разу вона розповіла, чому частина дівчаток після розпаду колективу залишилися абсолютно без грошей, а комусь вдалося заощадити.

Олена стверджувала, що багато дівчаток після цього залишилися без грошей, однак, Женя Огурцова відразу зазначила, що ті хто збирав - пішли з машинами.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Ну ось Аня Руднєва собі під час "Ранеток" купила BMW 3. Олена купила собі чет Mitsubishi Lancer. Ну тоесть, начебто. Але квартири не купив ніхто" - каже Женя Огурцова.

У коментарях користувачі почали писати, що про це думають:

"Я не розумію ! Як можна стільки років бути в групі просрати все ! Я розумію в перший рік то хочеться потурбуватися всі магазини скупити ! Але потім";

"Люди пишуть що дівчатка все витрачали, ось і вийшли без грошей. Не такі вже великі гроші їм платили. Продюсер обдер їх як зміг";

"Та там все було зрозуміло, з самого початку мужик 40 років спить з 15-16 річними дівчатками. і всі мовчали...";

"Так хочеться подивитися інтерв'ю, але тільки не у цієї журналістки";

"У Стародавньому інтерв'ю Ані було схоже питання. Відповіла»знімали дорогі кв, розважалися, на одяг витрачали". Не дивно, що грошей за підсумком не було";

"Ніколи ранетки не подобалися взагалі, без поняття чому 😅".

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Нагадаємо, що Женя Огурцова з " Ранеток "поскаржилася на домагання продюсерів:" дорослий мужик закриває мене в номері..."

Раніше повідомлялося, що "Кадетство" - серіал, який Всі дивилися після школи: як виглядають актори через 15 років

Також, зу серіалі "Моя прекрасна няня" змінився до невпізнання: збій в організмі