У неділю, 30 січня 2022 року, відбудеться другий випуск "Голос країни-12", перед яким глядачам розповіли кілька цікавих фактів.

Другий ефір розпочнеться о 21:00. Тривають "сліпі прослуховування", в ході яких зіркові тренери Оля Полякова, Олексій Потапенко, Надя Дорофєєва і В'ячеслав Вакарчук будуть набирати собі команду, щоб згодом пройти ще через кілька етапів шоу і довести учасників до фіналу.

Фото з телеканалу 1+1, шоу "Голос країни"
Фото з телеканалу 1+1, шоу "Голос країни"

Відомо, що першим на сцені другого ефіру виступить 20-річний Олександр Свириденко, який є гітаристом оркестру Міноборони України. Він націлений на те, щоб показати всім силу свого голосу і довести, що у нього немає ніяких проблеми, щоб стати головним солістом.

А ще на сцену згодом вийде Ірина Перегрим-вокалістка з народу, яка працює далекобійницею протягом більше чотирьох років.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

"Також на "Голосі країни" заспіває 32-річний Роман Меліш. Вокаліст виконує барокові пісні епохи Відродження, які традиційно звучали в храмах зі спеціальною акустикою. Роман 6 років навчався в Швейцарії і повернувся в Україну для того, щоб розвивати свій улюблений напрямок музики на батьківщині", - йдеться в публікації.

"Голос Країни", скріншот: Youtube
"Голос Країни", скріншот: Youtube

Надія Дорофєєва подзвонить чоловікові, Володимиру Дантесу. Але не сама, а через учасника. А ось Оля Полякова поговорить з дочкою Марією. Хоча таємницю представники шоу не розкрили-ким же є цей учасник або учасниця.

Нагадаємо, Потап вибачився за "нападки" на адресу Тіни Кароль і порівняв її з Христом: "Як можна..."

Як повідомляв "Знай.ua", поїздки Аліни Паш до Криму і дискваліфікація Laud: чим встиг запам'ятатися Національний відбір на Євробачення-2022

Знай.ua писав, Оля Полякова "зарубалася" з Надею Дорофєєвою на "Голос країни" під сміх Вакарчука: "Спалить комусь хату..."