Один з найяскравіших учасників другого сезону романтичного реаліті "Холостячка" зі Златою Огнєвіч Дмитро Шевченко продовжує спілкуватися зі своїми друзями і підписниками в соціальних мережах.

Цього разу Діма, який дійшов до фінальної частини шоу, вирішив поділитися секретами відновлення форми, іншими словами, як "перезавантажити" мозок.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Дмитра Шевченка в мережі Instagram.

Публікація Дмитра Шевченка, скріншот: Instagram
Публікація Дмитра Шевченка, скріншот: Instagram

"Стан душі і тіла, а так само настрій. Наскільки часто протягом дня змінюється ваш настрій?! Хто і що може вплинути на вас і ваш стан?! А головне питання, що ви робите, щоб повернути ресурс?

Популярні новини зараз
На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Бувають такі дні, що можеш гори звернути, все виходить з півпогляду. До чого б не доторкнувся, все виходить, всі розуміють з одного погляду. А буває з точністю навпаки. Все валиться з рук, все тебе дратують, потрапляєш в пробки. У таких місцях де їх ніколи не було і ще й світлофор червоний. Коли все і все тебе дратує!

У таких випадках мене рятує кілька дій: 1. Тренування хороший спаринг; 2. Веду щоденник куди виписую весь свій стан і свої думки; 3. Поспілкуюся з другом; 4. Сяду в машину, катаюся по місту; 5. Переглянути фільм; 6. Почитати книгу; 7. Пройтися по Парку, Голосіївський або Маріїнський.

Ну і є стан повного спокою, коли ніхто і нічого не бісить. Можна назвати цей стан пофігізму, але більше подобається стан гармонії!",- пише Дмитро Шевченко.

Підписники Діми вирішили поділитися і своїми "лайфхаками":

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, чоловіки "Холостячки" Злати Огнєвіч показали потішного "моржа", але українці не оцінили: "У звіринець чам".

Як повідомляв Знай.uа, "Холостячка" Злата Огнєвіч більше не хоче бути самотньою: "Потрібна людина".

Знай.uа писав, Квітуча від радості Ані Лорак засвітилася в обіймах молодого репера: "Не бійтеся відпускати кохання".