Сьогодні, 30 січня 2022 року, святкує свій День народження Олександр Пікалов – зірка "Квартал 95". Про це нагадали його прихильникам у Facebook.

«Сьогодні День народження у справжнього рок-н-рольщика, байкера, приголомшливого актора, автора Студії "Квартал 95" і художнього керівника "Жіночого Кварталу" Олександра Пікалова! Пишіть свої привітання нашому Саші в коментарях», - повідомили у спільноті, яка присвячена творчості "Квартал 95".

Вони також опублікували чорно-білий знімок Пікалова, на якому він широко посміхається.

Скрін, Facebook Пікалов
Скрін, Facebook Пікалов

«З Днем народження! Міцного здоров'я на многая благая літа!», «З Днем народження! Одне тільки прохання - не йди в політику», «Сашко, від щирого серця вітаю тебе з днем народження! Ти справжній артист!», - пишуть у коментарях прихильники артиста.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Скрін, Instagram Пікалов
Скрін, Instagram Пікалов

«Вітаю класного актора, рок-н-рол-рольщика, байкера з днем народження! Нехай життя буде цікавим і веселим!», «З днем народження, бажаю не втратити таланту, жартувати як хочеться, вільно говорити, свободи у творчості», «Хоч квартал не люблю, але тебе поважаю, з днюхою, здоров'я», - додають інші коментатори.

Нагадаємо, Олександр Пікалов і Євген Кошовий влаштували свавілля на зйомках "Квартал 95": "Не можна жерти, не влазимо"

Як повідомляв "Знай.ua", Євген Кошовий зізнався, Як спав і шпилився з Володимиром Зеленським в одному номері: "Просто так повелося"

Знай.ua писав, Євген Кошовий з "Квартал 95" переплюнув Зеленського з новорічною промовою: "Скумбрії по 8 гривень"