Відомий харківський бізнесмен, блогер і зірка романтичного реаліті "Холостяк" Михайло Заливако, який зараз продовжує насолоджуватися стосунками зі своєю дівчиною Анною Богдан свого часу вирішив заблокувати в соціальних мережах одну учасницю шоу. Справа в тому, що Михайло навіть наважився пояснити, чому він вирішив так зробити.

Йтиметься про вчинок Надін, яка під час проєкту розмістила провокаційну інформацію.

Наталі з "Холостяка", фото: СТБ
Наталі з "Холостяка", фото: СТБ

Про це нагадавши телеглядачам в мережі TikTok, користувач під ніком "AgasiShow".

Михайло Заливако, скріншот: TikTok
Михайло Заливако, скріншот: TikTok

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Надін така там. Ось теж кумедно, виставила Stories - питання, відповідь. Її запитують - "Що вас найбільше розчарувало на проєкті?". І вона виставляє те, що - Міша говорив, що він братиме участь в "гівах", а зараз я купую у нього місце, щоб брати участь в giveaway (конкурс на просування в соцмережах - ред.). І я такий - окей, алло і вона така все... Просто мені не зрозумілий цей момент. Чи сама вона ставила собі це питання, не сама собі. Ну навіщо, ну для чого це? Що, тебе розчарувало що я беру участь в "гіві"? Ну це ж дурниці!", - розповів Михайло Заливако.

Раніше повідомляли, "Холостяк" Міша Заливако "злив" ідеальну Анну Богдан, ходить по дому в чому попало - "В масках, з рушником на голові".

Як повідомляв Знай.uа, Анна Богдан показала, як змінилися стосунки з Мішею Заливако після "Холостяка": ходить по будинку в ліфчику і валяється в ліжку до останнього.

Знай.uа писав, Анна Богдан зрадила Мішу Заливако? Переможниця "Холостяка" розважається з іншим чоловіком.