Відома українська акторка і телеведуча програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" Лілія Ребрик любить радувати шанувальників різними фотографіями і відео на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за її життям стежать понад 740 тисяч чоловік.

Цього разу телеведуча поділилася неймовірним знімком з професійної фотосесії, до якої її готували візажист і стиліст. Образ їй обрали розкішний - зібране волосся з недбалими розпущеними пасмами у обличчя, яскравий смокі айс зі стрілочками і найголовніше - чорна сукня з оголеними плечима, яка відкриває вид на її пишне декольте і ключиці.

"Мій чорно-білий настрій 🖤🤍" - написала Лілія Ребрик.

Шанувальники гідно оцінили нову публікацію знаменитості і завалили її компліментами про те, яка вона красива і розкішна. Також згадали її чоловіка, танцюриста Андрія Дикого. За словами фанатам, він великий щасливчик.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коментарі - instagram.com/liliia.rebrik/
Коментарі - instagram.com/liliia.rebrik/

Коментарі - instagram.com/liliia.rebrik/
Коментарі - instagram.com/liliia.rebrik/

Раніше ми писали про те, що Лілія Ребрик розкрила сімейний ритуал, обов'язково вранці і ввечері: "Життя таке коротке"

Нагадаємо, Лілія Ребрик зізналася в тому, що любить робити з ранку, ввечері і поки всі сплять: "Всього кілька годин"

Як повідомляв Знай.uа, ведуча Лілія Ребрик підказала, як круто поміняти життя в році Тигра: "Поки дзвенить..."

Також портал Знай.uа писав, що Лілія Ребрик "стерла" 10 років спільного життя з чоловіком, щоб знову стати нареченою: "Це тільки початок"