Стало відомо про те, що телеканал "Україна" зараз вирішив запустити оновлений формат ранкового шоу.

Мільйони українців починають свій день з улюбленою програмою "Ранок з Україною", яка виходить по буднях о 6:30 на телеканалі "Україна". Популярне шоу не припиняє радувати глядачів свіжими фактами і корисними відкриттям, а вже з понеділка, 31 сiчня, всіх його шанувальників чекає несподівана зустріч з оновленим форматом програми, новими ведучими і розважальним контентом.

Ранкове шоу, фото: канал Україна
Ранкове шоу, фото: канал Україна

Починаючи з понеділка, 31 січня глядачі каналу "Україна" будуть пробуджуватися в компанії трьох ведучих, і серед них є нові обличчя. Шоу зніматимуть не тільки в новій студії, а й у найнесподіваніших місцях - наприклад, квартири звичайних українців.

Ведучі будуть практично скрізь - в торгових центрах, на зупинках транспорту, а також на простих площах. Примітно, що все це в прямому ефірі.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Ранкове шоу, фото: канал Україна
Ранкове шоу, фото: канал Україна

"Ми давно про це мріяли і нарешті здійснили. Глядачі нашої програми будуть повноцінними учасниками шоу і відчують себе його частиною. У прямому ефірі на живих локаціях, глядачем в студії або учасником експериментів і реаліті форматів. У студії як завжди розважати та інформувати про останні новини в країні будуть двоє ведучих, а один-працюватиме на виїзді", - поділився ведучий шоу "Ранок з Україною" Григорій Герман.

Там будуть нові сучасні декорації, а також локації у вигляді кухні, майстерні, а також б'юті-кімната. Глядачів також очікують нові публіки, репортажі, інформаційні дайджести, і так далі.

"Ми дуже хочемо познайомитися з вами особисто, так що залишайте свої коментарі на сторінках "Ранку з Україною" в соцмережах, розповідайте про себе, чим ви живете і що вас цікавить. Разом з нами ви першими дізнаєтеся, що вас чекає в новому дні, які в ньому є можливості для кожного з нас, без чого не обійтися, щоб провести цей день яскраво", - поділилася ведуча каналу "Україна" Лілія Ребрик.

Ранкове шоу, фото: канал Україна
Ранкове шоу, фото: канал Україна

А хто ще з ведучих приєднається до улюблених телезірок і які історії вони подарують глядачам, стане відомо зовсім скоро.

Нагадаємо, що Лілія Ребрик викликала "вовчий" апетит у чоловіків-бідолахи мало не захлинулися слиною

Раніше повідомлялося, що Лілія Ребрик у байкерській куртці покінчила з минулим і зважилася на переїзд

Також, ґатуноксмачні ласощі від Григорія Германа: за 30 хвилин на вашій кухні буде пахнути, як вдома у бабусі