Зовсім недавно стартував довгоочікуваний 12-й сезон популярного талант-шоу "Голос країни", в якому прості українці демонструють свої вражаючі вокальні здібності, а зіркові тренери супроводжують їх до фіналу і діляться цінним досвідом.

Як відомо, цього року крісла тренерів зайняла воістину фантастична четвірка - Святослав Вакарчук з "Океан Ельзи", Потап, Надя Дорофєєва і суперблондинка Оля Полякова. Глядачів активно підігрівають перед новими випусками шоу, а також нагадують про вже минулі події і про тих учасників, які зуміли вразити зірок своїм талантом.

Фото з телеканалу 1+1, шоу "Голос країни"
Фото з телеканалу 1+1, шоу "Голос країни"

Другий ефір шоу запам'ятався через виступ одного хлопця, який буквально довів до сліз лідера гурту "Океан Ельзи". На етапі "сліпих прослуховувань" 33-річний Роман Меліш зі Львівщини виконав "Vedro con mio diletto" Антоніо Вівальді. Учасник розповів, що в 2013 році він навчався в Швейцарії, а зараз представляє старовинну музику епохи Відродження.

Його голос звучав настільки вражаюче, що до нього повернулися відразу два тренери - Полякова і Вакарчук.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Вперше - це, коли ви власне почали, і я почув тембр вашого голосу. Другий раз, коли ви зробили дуже складний, але дуже красивий мелізм. Ну і як ви закінчили, фінал, вихід на тонік - це було просто неймовірно", - сказав Святослав Вакарчук.

У підсумку Роман віддав перевагу команді Святослава, і настільки зворушив його цим, що той пустив сльозу. Емоції музиканта помітив ведучий Юрій Горбунов, і зазначив, що ніколи не бачив, щоб Вакарчук плакав.

Нагадаємо, українська школярка підкорила журі на "Голос країни": змусила Ольгу Полякову і Надю Дорофєєву дзвонити близьким

Як повідомляв Знай.uа, Потап показав, чим займається в перерві шоу "Голос країни": "Тіну Григорівну не бачили?"

Також портал Знай.uа писав, що учасник "Голос країни-12" здзвониться з Дантесом прямо на сцені, на "заздрість" Дорофєєвої: "Навчався в Швейцарії, повернувся"