Стали відомі подробиці заповіту Леоніда Куравльова. Про це повідомляє портал Вокруг.ТВ.

Попри те, що останні свої дні відомий радянський і російський актор провів у пансіонаті, у нього залишилося значне майно: п'ятикімнатна квартира в самому центрі Москви в будинку на набережній, яка коштує понад 1,023 мільйона доларів. Також у Куравльова є дача в Підмосков'ї. Артист давно склав заповіт, і майно буде поділено порівну між його дочкою і сином.

Скрін, відео YouTube Куравльов
Скрін, відео YouTube Куравльов

Загибель знаменитого Афоні, Жоржа Милославського, а також виконавця ряду відомих ролей в радянському кінематографі трапилася 30 січня.

До цього у артиста виявилося запалення легенів і діагностовано серйозне ураження мозку. В останні дні свого життя він не міг самостійно їсти. Тому в шлунок була вставлена трубка, за допомогою якої в організм і надходило харчування. Леонід останнім часом був самітником після смерті дружини, Ніни Василівни. А незабаром і взагалі в будинку престарілих.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Скрін, відео YouTube Куравльов
Скрін, відео YouTube Куравльов

Нагадаємо, помер один з братів-близнюків Богданових, які були відомі спотвореною зовнішністю після пластики.

Також Знай.uа повідомляв, що пішов з життя режисер Віктор Мережко: його фільми знають мільйони.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Віктор Павлік засумував після смерті боксера Вірчіса-друзі "пішли" і залишили за собою боль. портсмен володів інтерконтинентальними титулами (IBF, WBO) у суперважкій вазі. 17 з 20 перших поєдинків він завершив достроково - всього 26 перемог, дві поразки.