Популярна українська співачка і дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте і творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Як відомо, зіркова парочка тільки повернулася з райського відпочинку в Мексиці і вже приступила до рутинного життя в рідній Україні. Але, незважаючи на це, Настя Каменських продовжує розміщувати яскраві знімки в купальниках, які практично не приховують її апетитного тіла. Цього разу вона все ж вирішила прикрити груди легкою сорочкою, зав'язавши її вузлом на талії. При цьому артистка знову з'явився в кадрі без макіяжу і з природними кучерями.

Скріншот з Instagram, Настя Каменських
Скріншот з Instagram, Настя Каменських

У підписі до публікації Каменських зазначила, що ніяк не може повернутися в звичний ритм життя і відчуває себе "загубленою". Як заявила артистка, причин може бути безліч - від пустощів Меркурія, впливу погоди і до нестачі часу для відпочинку.

"Кожен січень для мене - це нові плани, нові думки, нові цілі і нові бажання 📌🗒💡🌍 тільки в цьому році я якась потеряшка 🤦🏻‍♀️ ️місяць вже пройшов, а я все ніяк не зберу себе в купу 🙌 чи то Меркурій з Венерою знову пустують, чи то погода впливає, а чи варто розслабитися і дати собі час!?" - написала співачка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Коментарі - instagram.com/kamenskux/
Коментарі - instagram.com/kamenskux/

Комментарии - instagram.com/kamenskux/
Комментарии - instagram.com/kamenskux/

Коментарі - instagram.com/kamenskux/
Коментарі - instagram.com/kamenskux/

Нагадаємо, Потап вибачився за "нападки" на адресу Тіни Кароль і порівняв її з Христом: "Як можна..."

Як повідомляв Знай.uа, "Я закохалася": заміжня Настя Каменських піддалася новій пристрасті

Також портал Знай.uа писав, що щасливі Настя Каменських з Потапом нарешті відкрили правду: "Дізналися ,що стане мамою"