Ось-ось у популярному ранковому шоу "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" з'явиться нова рубрика з танцівницею і хореографом Оленою Шоптенко, яка допоможе українкам не тільки привести себе в хорошу фізичну форму, але і стати більш пластичними і жіночними.

Чемпіонка з латиноамериканських танців Олена Шоптенко, яка також є зіркою українського шоу "Танці з зірками", навчила запально рухати стегнами не одну знаменитість, а тепер готова провести танцювальний марафон і для простих глядачок, які бажають повернути собі жіночність. Це і стало основною метою нової рубрики програми "Ранок з Україною".

"Танець дарує жінці впевненість, почуття своєї жіночності і себе! Це потрібно кожній з нас!" - прокоментувала Олена Шоптенко.

Олена Шоптенко
Олена Шоптенко

У кожному новому випуску артистка зробить все можливе, щоб допомогти героїні рубрики змінитися і прийняти себе такою, яка вона є. До того ж, заняття з хореографом дозволять поліпшити свою фізичну форму.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Кожна жінка час від часу задається питанням схуднення і танці допоможуть це зробити з насолодою! Звичайно, для того, щоб отримати крутий результат, варто мати комплексний підхід: харчування, сон, водний баланс і спорт. Однак, я вам гарантую, якщо займатися систематично, усвідомлено, вкладатися в кожне заняття-результат буде відчутний зовсім скоро!" - розповіла танцівниця.

Олена Шоптенко
Олена Шоптенко

Нагадаємо, Олена Шоптенко з "Танці з зірками"поставила Євгена Кошового в незручне становище: "Ні фіга собі"

Як повідомляв Знай.uа, Дмитро Дікусар зізнався, чи розвінчався з Оленою Шоптенко і в яких стосунках з Іриною Білик: "Немає бажання"

Також портал Знай.uа писав, "Ми давно про це мріяли": оновлений формат "Ранку з Україною" - Лілія Ребрик та Анатолій Анатоліч будуть буквально скрізь