Легендарні український спортсмен, чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі Олександр Усик здивував українців заявою. Так, Саша вийде на поле в якості гравця житомирської футбольної команди "Полісся", яка виступає в Першій лізі.

Відомо, що матч пройде в рамках міжсезонного турніру Winter Cup 2022, грати "Полісся" буде в турецькому Белеку з 3 по 12 лютого. Також у турнірі візьмуть участь "Верес", "Чорноморець" та харківський "Металіст".

Про це стало відомо завдяки заяві Олександра Усика в спеціальному ролику, де Саша показав свої футбольні вміння.

"Друзі, всім привіт. Мене звати Олександр Усик, і я дебютую за команду "Полісся" Першої ліги. 3 лютого я дебютую за цю команду в Туреччині. Winter Cup 2022. Дивіться о 19:00. Всім бокс, а потім футбол", - заявив Усик в спеціальному ролику.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Олександр Усик, скріншот: YouTube
Олександр Усик, скріншот: YouTube

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що Саша Усик – друг президента "Полісся", а тому проблем з його залученням до команди не було. Про це журналістам розповів директор Житомирського клубу Володимир Загурський.

Він також висловив упевненість, що чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, IBF, WBO і IBO посилить гру команди під час Winter Cup-2022, адже раніше вже грав у складі сімферопольської Таврії. І якщо все пройде добре, то клуб пропонуватиме іменитому боксеру професійний контракт.

Раніше повідомляли, боксер Олександр Усик розповів, як переїзд в іншу країну міг зруйнувати його шлюб: "Приїду зовсім чужим".

Як повідомляв Знай.uа, Олександр Усик розповів про таємне весілля і побачення з дружиною під пиво з раками: "Рубаємо".

Знай.uа писав, Олександр Усик зізнався Маші Єфросиніній , що страждає від ревнощів-дружині-красуні не дають проходу: "Міг завдати удару".