Зірка «Євробачення-2021», солістка популярного в Україні і в світі гурту Go_A, Катерина Павленко потішила своїх шанувальників новим фото в незвичному для себе вигляді. Відповідна публікація з’явилася на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям і творчими доробками стежать понад 125 тисяч осіб.

На знімку Катерина позує в обтислій сукні чорного кольору з цікавим вирізом шириною приблизно в 10 сантиметрів, який тягнеться від горла аж до низу. При цьому виріз сукні звабливо повторює вигини тіла Каті, і тримається лише на декоративних елементах.

Помітно, що під сукнею співачки відсутня нижня білизна.

Скрін, Instagram Катерина Павленко
Скрін, Instagram Катерина Павленко

«And models should be grateful 'cause kate choose singing (І моделі повинні бути вдячні, тому що Кейт обирає спів)», - захоплено пишуть у коментарях фанати виконавиці.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

«Була cute, стала hot», «Ребята, я в ахої», «Нереальна», «Це неймовірно гарно, сексуально, вишукано, провокаційно», «Йосип драний, крашиха», - не можуть стримати емоцій прихильники Катерини.

Катерина Павленко, фото: Instagram
Катерина Павленко, фото: Instagram

«Оkay Кate, i wasn't prepared for this (Добре, Кейт, я не був до цього готовий)», «Сказати, що це неймовірно, нічого не сказати, щось на божественному», «she knows what does it mean to look like a queen. yeah, cause she is the queen (вона знає, що означає виглядати як королева. так, тому що вона королева», - вважають коментатори.

Нагадаємо, що Катя Павленко з Go_A розповіла, хто представлятиме нас на Євробаченні і як українська мова підкорює світ: іноземці вже вчать Шевченка

Раніше повідомлялося, що золістка Go_a Катя Павленко зізналася, чому не зрослося з Maneskin після Євробачення: "у них шансів немає"

Також, солістка Go_A Катя Павленко після приниження від Іво Бобула назвала дату весілля