Для всіх українців, які люблять романтичні телевізійні шоу, з'явилися цікаві новини прямо зі знімального процесу реаліті "Холостяк". Нагадаємо, що тут новий головний герой бізнесмен і актор 32-річний Алекс Топольський. Давайте разом дізнаємося, як створювали проморолик головної весняної прем'єри "Холостяк-12"

Про це стало відомо завдяки публікації на сторінці "Холостяк"/"Холостячка" в мережі Instagram.

Алекс Топольський, фото: Instagram
Алекс Топольський, фото: Instagram

"Подорож до Америки вдалося реалізувати завдяки сучасним технологіям. Зйомки проходили в студії віртуального виробництва One location з використанням LED-екранів, Unreal Engine, nDisplay, системи трекінгу камери і об'єктів.

За допомогою LED-екранів вдалося спорудити локацію пентхауса і створити реалістичне відчуття дощового Нью-Йорка за вікном. Такі технології використовуються в роботі над голлівудськими фільмами і серіалами.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Алекс Топольський, фото: Instagram
Алекс Топольський, фото: Instagram

Незважаючи на 30-годинні зйомки напередодні, Алекс готовий був зніматися стільки, скільки потрібно. Він дійсно багато бігав заради ідеальних дублів, зокрема, в морозну погоду вночі. Кожен Холостяк на СТБ – прояв витривалості, рішучості, терпіння.

Алекс Топольський, фото: Instagram
Алекс Топольський, фото: Instagram

Алекс дуже зважений, спокійний, але і не без почуття гумору. Він бачив у Голлівуді різні зйомки, але наші були приємно здивовані і зазначив, що в Україні кіно - і телевиробництво на дуже високому рівні.", - розповідають творці промо.

Раніше повідомляли, Макс Чмерковський зізнався, в чому головна помилка "Холостяка": "Чоловіки користуються - руку підняти, напитися".

Як повідомляв Знай.uа, Андрій Задворний показав цікаву красуню, щоб скрасити самотність без Злати Огневич: "Вчиться в школі...".

Знай.uа писав, Ксенія Мішина і Женя кіт були парою? Маша Єфросиніна витягла все, що могла з легенди "Танців з зірками", дружині краще не показувати.