Телеканал "Україна" оновив склад ведучих "Ранок з Україною", тепер глядачі будуть прокидатися не тільки з Лілією Ребрик, Григорієм Германом та Анатолієм Анатолічем, а й Іриною Хоменко та Олександром Шадровим. Незабаром телеканал оголосить ім'я ще одного ведучого.

Лілія Ребрик і Анатолій Анатоліч як і раніше будуть працювати в студії шоу "Ранок з Україною", а ось їх колега Олександр Шадров відправиться вести живі ефіри з різних локацій Києва.

"Я обожнюю спілкуватися з людьми, дарувати їм настрій і заряджати енергією на цілий день, тому це саме мій формат. Перший ефір показав, що люди чекали мого включення як свята, адже кожен раз було весело, драйвово і динамічно", — запевняє новий ведучий шоу "Ранок з Україною" Олександр Шадров.

Ранкове шоу, фото: канал Україна
Ранкове шоу, фото: канал Україна

Тепер напарницею Григорія Германа в студії буде зірка ТВ-шоу "Мамахохотала" Ірина Хоменко. Цікаво, що ведучим відразу вдалося знайти спільну мову, хоча вони бачилися всього кілька разів. Дівчина зізналася, що мріяла стати ведучою ранкового шоу не один рік, вона впевнена, що може дати глядачам не тільки розважальний контент, а набагато більше:

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Я прийшла на ранкове шоу не просто так – мрію, щоб кожен українець, прокидаючись, не занурювався в ті проблеми, які нас оточують, а навпаки – сміявся, радів, вірив у світле майбутнє. І звичайно ж, щоб всі жінки відчували себе коханими і бажаними", - розповіла нова ведуча програми" Ранок з Україною " Ірина Хоменко.

Нагадавши, Лілія Ребрик в байкерській куртці покінчила з минулим і зважилася на переїзд: "левиця-цариця". Розкішна Лілія Ребрик готується до переїзду, на старому місці не сидиться

Також Знай повідомляв, легенда "Танців з зірками" Олена Шоптенко навчить українок володіти своїм тілом: "це потрібно кожній з нас"

Раніше Знай писав, Лілія Ребрик від нервів відростила собі "вуса", але все одно закохала в себе всіх:"Голова обертом". Зачаровано посміхнулася, в передчутті божевільного графіка зйомок, поїздок і гастролей