Українська збірна з футзалу зустрінеться в півфіналі Чемпіонату Європи з Росією. Про це повідомляє портал football.ua.

У перший день лютого відбувся чвертьфінал чемпіонату Європи, в якому Росія обіграла збірну Грузії з рахунком 3:1. Такий стан речей робить Російську Федерацію суперником збірної України в півфіналі.

Відзначимо, що за росіян дублем відзначився Іван Чишкала (28,40) і один гол у свій актив записав Артем Ніязов (23). За грузин забив єдиний гол Бруно Петрі на двадцять четвертої хвилин.

Матч з футзалу. Фото: ТСН

Відзначимо, що в понеділок, 31 січня, в дуже напруженому матчі збірна України з футзалу змогла здолати в 1/4 фіналу чемпіонату Європи-2022 команду Казахстану з рахунком 5:3.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Перший тайм українці виграли з рахунком 1: 0, забивши з пенальті. У другому таймі, виграючи 3:0, збірна пропускає два м'ячі. Поєдинок закінчився з рахунком 5: 3.

Перемога збірної України. Фото: Чемпіонат

Раніше портал Знай.ua повідомляв, ізбив і згвалтував: дівчина футболіста Мейсона Грінвуда з "Манчестер Юнайтед" Харрієт Робсон заявила в поліцію.

Також ми повідомляли, що Роман Яремчук більше не потрібен "Бенфіці": українську зірку хочуть віддати до Миколенка в АПЛ. "Бенфіка", в якій грає український нападник, виставила його на трансфер. "Орли" хочуть отримати за українця 17 мільйонів євро.

Раніше повідомляли, бутси замість рукавичок? Українська легенда боксу Олександр Усик вийде на поле у складі "Полісся".

Як повідомляв Знай.иа, український парагребець визнаний кращим - жодного разу не програвав вже 3 роки: чемпіон всього.