Популярна українська співачка, часта гостя всіляких телевізійних і мережевих розважальних шоу, а також улюблена мільйонами телеведуча Тіна Кароль стала вже історичною персоною. Справа в тому, що співачку вже вписали в дитячі підручники, де опублікували її цитату.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Тіни Кароль в мережі Instagram.

Stories Тіни Кароль, скріншот: Instagram
Stories Тіни Кароль, скріншот: Instagram

На книжці можна побачити напис: "Хрестоматія сучасної української дитячої літератури, для читачів в 1,2 класі". Також можна помітити, що всередині підручника розмітили портрет і цитату співачки.

"Читайте, вчіться, співайте, Любіть Україну. Прославляйте землю, яка вас ростить. Нехай пісня "Україна - це ти" буде для вас натхненням", — цитують Тіну Кароль у книжці.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що син відомої української співачки Тіни Кароль вже досить давно навчається закордоном. Веніамін живе в Англії, а в Україну приїжджає тільки на канікули.

Тіна Кароль неодноразово зізнавалася, рішення про навчання сина в Англії далося їй не просто, проте вона впевнена, що зробила все вірно і йому це піде тільки на користь.

В інтерв'ю своєму другові Даніелю Салему в програмі "Зірковий шлях" співачка зізналася, що для неї важливо було не виховати мажора.

Раніше повідомляли, Тіна Кароль відверто зізналася, чому її син не живе в Україні: "Приходимо і йдемо одні".

Як повідомляв Знай.uа, як змінилася Тіна Кароль за останні 7 років: архівне фото в спокусливому вбранні червоного кольору.

Знай.uа писав, вагітна Тіна Кароль вийшла до Каті Осадчої на пару питаннь, але без батька дитини: "Дуже хочу знайти".