Популярна українська телеведуча, правозахисниця, організатор численних благодійних заходів і просто красуня - 42-річна мама Маша Єфросиніна продовжує радувати шанувальників. Цього разу телеведуча опублікувала теплий сімейний знімок з чоловіком і сином.

Компанія грала в забавну вікторину "Хто я?", яка за останні десятиліття набрала велику популярність в компаніях хороших друзів.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Маші Єфросиніної в мережі Instagram.

Публікація Маші Єфросиніної, скріншот: Instagram
Публікація Маші Єфросиніної, скріншот: Instagram

Можна помітити, що Маша Єфросиніна вирішила ніяк не підписувати знімок, а тільки залишила три смайлика, які говорять про те, які образи попалися гравцям - картопля фрі, апельсин і кетчуп.

Популярні новини зараз
Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

І правда на свіжому знімку видно, що чоловік Єфросиніної Тимур Хромаєв став "картоплею фрі", син Саша Хромаєв - "апельсин", а ось сама Маша Єфросиніна виявилася "кетчупом".

Віддані шанувальники почали активно лайкати і коментувати публікацію. Ось, що пишуть люди під знімком Маші: "Ви крута сімейка!", "Хто я - наша улюблена гра", "Ви навіть в грі з Тимуром ідеальна пара", "Судячи за кольором обличчя, Маша - кетчунез", "Такі смішні", "Класно", "Ми теж обожнюємо проводити вечори в сімейному колі, граючи в" Хто я?"", "Капець! Маша, дивлюся очі знайомі, поки не прочитала коменти, я вас не впізнала".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, мороз, Нью-Йорк і біганина: новий "Холостяк" з Голлівуду Алекс Топольський показав дівчатам, за що доведеться змагатися.

Як повідомляв Знай.uа, Анна Седокова поскаржилася на маленькі " баклажанчики "у чоловіків: "Гірше тільки...".

Знай.uа писав, найзнаменитіші подруги в шоу-бізнесі: від Кіри Найтлі до Маші Єфросиніної.