Відома українська продюсерка, бізнесвумен і екс-дружина репера Олексія Потапенка (Потап) Ірина Горова порадувала своїх друзів і передплатників серією яскравих фото біля ошатної ялинки. Тепер є привід для новорічного настрою. Саме, в перервах між численними знімками з Надею Дорофєєвої, на сторінці Ірини з'являються і її кадри.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ірини Горової в мережі Instagram.

Публікація Ірини Горової, скріншот: Instagram
Публікація Ірини Горової, скріншот: Instagram

"Добрий вечір", - коротко підписала знімок Ірина Горова.

За новим знімком можна помітити, що у Ірини Горової вже почалася передноворічна суєта. Іра попозувала біля вбраної іграшка ялинки. А ось на самій стрункій Ірині надіто чорну спокусливу для підписників сукню.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Ірина грайливо виставила ніжку через розріз у сукні, а також піднесла руку до укладання на голові, яка зроблена в стилі 20-х років минулого століття.

Варто зазначити той факт, що віддані шанувальники, друзі та інші користувачі почали активно ставити лайки і залишати коментарі до свіжого знімка.

Раніше повідомляли, Потап шукав схожих? Горова за прикладом Каменських закрила все тіло і загорнулася в чорне.

Як повідомляв Знай.uа, Маша Єфросиніна попередила українців про невдалі дні перед Новим роком: затемнення позаду, але це ще не все.

Знай.uа писав, Маша Ефосініна видала пікантну подробицю про супермодель Аллу Костромічову: "У це тіло все входить...".