Відома українська співачка Аліна Гросу зараз відпочиває в Буковелі, але незважаючи на це знаходить час, щоб порадувати шанувальників новими кадрами в instagram. Цього разу зірка показала свої костюми, в яких тільки починала підкорювати сцену.

Аліна Гросу відома своїми яскравими концертними нарядами. Співачка виходить на сцену в елегантних і досить пікантних сукнях і стильних костюмах, від яких захоплює дух. Однак багато шанувальників вже й не пам'ятають з чого все починалося. Як виглядала співачка, коли тільки починала завойовувати популярність.

Аліна Гросу, скріншот: YouTube
Аліна Гросу, скріншот: YouTube

Так, в сторіс на своїй сторінці Аліна Гросу поділилася своєю "історією" - першими концертними костюмами. Вбрання знаменитість зберігає донині.

Наряди Гросу. Фото: скріншот instagram сторіс
Наряди Гросу. Фото: скріншот instagram сторіс

Популярні новини зараз
Прогноз погоди на кінець вересня: коли в Україну прийдуть перші заморозки Охоронці "Укрзалізниці" влаштували п'яно-криваву бійку: пасажири в шоці від побаченого Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

"Мої перші концертні костюми", - підписала фото зірка.

До слова, на фото з Аліною Гросу також позує ведуча шоу "Світське життя" Катя Осадча, а це означає, що співачка детально розповіла про всі вбрання і глядачі незабаром зможуть дізнатися історію кожного в новому випуску передачі.

Пропонуємо помилуватися одними з найяскравіших концертних образів співачки.

Раніше Знай писав, що Аліна Гросу показала кращі сторони Романа Полянського, тільки такий чоловік зміг її підкорити.

Також ми писали, зірка "Одного разу під Полтавою" Анна Саліванчук в обіймах чужого чоловіка заявила про кардинальні зміни в житті: "Сказала так".

Нагадаємо, колишній чоловік Марії Бурмаки трагічно загинув під час пожежі у власному будинку: артистка зворушливо попрощалася з батьком своєї дитини.