Відомий кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко часто ділиться з шанувальниками цікавими публікаціями та унікальними рецептами, від яких божеволіють багато українців. У соцмережі Instagram на знаменитість підписано майже 700 тисяч осіб.

Цього разу, замість чергових шедевральних рецептів, Євген Клопотенко вирішив поскаржитися численним шанувальникам на дикий холод в Україні. Як виявилося, кулінар його не те що не переносить, а й зовсім ненавидить. Для таких же мерзляків, як і він, артист створив топ-правил зігрівання в зимовий сезон року.

"Ненавиджу холод, от чесно. Я та людина, що тілом лягає на батареї та обігрівачі. А якщо хтось, не дай боже, відкриває вікно - матюкаюся шо скажений. Тому я за своє життя став експертом у питанні з зігрівання", - написав Клопотенко.

Скріншот з Instagram, Євген Клопотенко
Скріншот з Instagram, Євген Клопотенко

Перше і найважливіше з них - це не перебувати на холоді. Друге - порадувати себе смачною їжею, яка здатна зігріти і душу, і тіло. У третьому було зазначено знайти тепле худі, ну а в четвертому - пити гарячий чай кожні 20 хвилин.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Але ці правила не підходять тим, хто носить шкарпетки, термобілизну та шапки (у вас й так все гуд). Це тьюторіал людям, що ігнорують всі відомі засоби з підтримки тепла", - додав кулінар.

Нагадаємо, готує страви з лося? Шеф-кухар Євген Клопотенко потрапив у поле зору поліції, деталі скандалу

Як повідомляв Знай.uа, Євген Клопотенко захотів з борщу зробити статую - на неї буде дивитися весь світ

Також портал Знай.uа писав, що Євген Клопотенко "пірнув" в кислу капусту і показав, як вона може поліпшити життя: "Ваша суперсила"