Минуло сім років від загибелі Андрія Кузьменка Кузьми, фронтмена гурту "Скрябін". 2 лютого 2015 року він розбився біля села Лозуватка Криворізького району Дніпропетровської області.

Минуло багато років, але друзі, шанувальники та шанувальники Кузьми досі згадують його, співають пісні, ба навіть більше, його переспівують, тобто ці шалені тексти, його енергетика, залишаються поміж українців. Друзі і колеги часто згадують, що Кузьма володів своєрідною мудрістю, яку міг донести простими словами. У мережі згадують його коронні цитати:

"П’ятий раз поспіль ми щось думаємо, малюємо у своїй голові, приходить черговий чувак і все, що він говорить по телевізору можна перекласти трьома-чотирма словами, самі знаєте, якими", - про президентів.

"Якщо немає націоналізму, немає нації, я так до цього ставлюся. Націоналізм має бути не агресивний, він повинен бути дипломатичний, інтелігентний, і тоді я його підтримую", - про національну ідею і свідомість.

Андрій Кузьменко (Кузьма). Фото: YouTube
Андрій Кузьменко (Кузьма). Фото: YouTube

Популярні новини зараз
Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..." Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

"Я у свої 46 років розумію, що нейтральним бути не можна. Після місяців війни виходить, що є два паралельні світи: в одному йде війна, а в іншому — вона не йде. Причому на території однієї країни", - про подвійні стандарти у одній голові і одній країні.

"Краще бути оптимістом, який нічого не знає, ніж загинатися і ростити собі горб від того, що навколо самі проблеми", - про життєві позиції.

Андрій Кузьменко (Кузьма). Фото: YouTube
Андрій Кузьменко (Кузьма). Фото: YouTube

"Моє головне джерело енергії — слухачі. Буває, виходиш на сцену зовсім розбитий, з високою температурою, а зал починає тобі підспівувати, причому тексти знає краще від мене, — хворобу як рукою знімає", - про імунітет і здоров'я.

Нагадаємо, раніше Могилевська згадала потужні слова Андрія Кузьменка про захист України

Як повідомляв портал "Знай.ua", Слава Дьомін зворушив шанувальників архівними знімками з Кузьмою Скрябіним

Також "Знай.ua" писав, як обірвалося життя легенди й подробиці нещасливого 2 лютого 2015 року