Михайло Поплавський дав інтерв'ю Каті Осадчій і заговорив про необхідність кордонів. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Народний артист України, ректор Київського університету культури і мистецтв Михайло Поплавський є вкрай екстравагантною особистістю в нашій країні. Зокрема, у нього величезна армія шанувальників в соціальній мережі Instagram в 2,8 мільйона чоловік, які намагаються коментувати кожен його пост.

Михайло Поплавський, фото: Instagram
Михайло Поплавський, фото: Instagram

2 лютого Михайло Поплавський опублікував відеозапис з програмою" Світське життя", де він розповів Каті Осадчій про погляди на шоубізнес.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Завжди повинна бути межа і почуття міри", - повідомив він.

Проте Катерина Осадча засумнівалася в щирості слів і зазначила, що у Поплавського цього кордону немає. Ведуча згадала тікток зі студентками, дивні кліпи і пости.

Михайло Поплавський. Фото: Instagram
Михайло Поплавський. Фото: Instagram

"Ти хочеш сказати це треш?",- запитав він. У відповідь Осадча нагадала слова самого Поплавського про те, що потрібно привертати увагу і головне, щоб не плутали прізвище.

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль перетворилася на школярку, скинувши кілька років: Дан Балан втратив би голову

Нагадавши, мвін Тіна Кароль зі сторінок підручників змусила українців плакати: "Читайте, вчіться, співайте..."

Також Знай писав, Настя Каменських на відпочинку з Потапом прийняла дивну позу:"П'ятачок замість носа і рука двометрова".

Також портал Знай.иа повідомляв, мрія Юрія Горбунова збулася? Катерину Осадчу знову запідозрили у вагітності.