Відома українська співачка Аліна Гросу, яка донедавна жила і будувала творчу кар'єру в Росії, розповіла своїм фанатам про візит до неї Каті Осадчої з проектом «Світське життя». Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram, на яку підписані понад 470 тисяч осіб.

"Вчора у нас в Чернівцях гостювали @svitsketv надивилися і дізналися про моє справжнє життя в рідному і улюбленому місті. Як завжди, намагалися загострити і знайти скандальні моменти в моїй історії, творчому шляху і Особистому, але мене ретельно захищав молодший брат. Рада була побачитися, до зустрічі в ефірі. Вам це точно буде цікаво! П. С. Ромка максимально щасливий", - зізналася вона підписникам, публікуючи знімки із зустрічі. На зйомках красуня була в картатому сарафані з шкіряним поясом, і в прозорій чорній водолазці.

Скрін, Instagram Гросу
Скрін, Instagram Гросу

Скрін, Instagram Гросу
Скрін, Instagram Гросу

Компанію їй склав бойфренд Роман Полянський.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Рома такий радісний на фотках", "Сподіваюся, ти нам все ж був більш радий, ніж на цих фото", "Чому Рома босий, а дівчатка в чоботях? Рома, я з тобою!!! Звичайно, такі будь-якого роззують", - коментують побачене Передплатники.

"Це просто невдалі фотки. Рома не в заручниках", - з властивим їй почуттям гумору відповідає на зауваження співачка.

Скрін, Instagram Гросу
Скрін, Instagram Гросу

Скрін, Instagram Гросу
Скрін, Instagram Гросу

"Тітка в білих штанях хоч би взуття зняла. Мабуть, як прийшла так потопала (це дуже м'яко кажучи) вже вибачте", "Чудовий коментар! І сукні твої красиві)) і творчий шлях у тебе дуже довгий!», - вважають віддані фанати Аліни Гросу, коментуючи її старання.

Раніше Знай писав, що Аліна Гросу показала кращі сторони Романа Полянського, тільки такий чоловік зміг її підкорити.

Також ми писали, Аліна Гросу показала Каті Осадчій з чого починалася її зоряна кар'єра: "мої перші".

Нагадаємо, колишній чоловік Марії Бурмаки трагічно загинув під час пожежі у власному будинку: артистка зворушливо попрощалася з батьком своєї дитини.