Відомий вже далеко не перший десяток років українським слухачам російський співак, лідер гурту "Іванушки", той самий рудий Андрій Генріхович Григор'єв-Апполонов вирішив розповісти, що у нього сталося такого, чому його вже не пускають до українського міста Харків зі своїми виступами.

В першу чергу потрібно нагадати той факт, що співак вже побував зі своїм концертом в окупованому РФ українському Криму. Саме тому йому заборонений в'їзд на територію України. Однак артист вирішив розповісти своїм шанувальникам свою історію.

Про це стало відомо завдяки прямому ефіру артиста в одній із соціальних мереж.

"З питань, чому я не став там викладати в Stories питання, з однієї простої причини - тому що їх там просто дофіга. Дофіга, ось просто дофіга, мало не під тисячу питань вже. І я багато питань видаляв із серії: "Андрію, коли Ви приїдете до нас?". А я звідки знаю, коли ми приїдемо до вас в місто. Прикиньте? Все елементарно - дзвонять з Харкова... з Харкова вже не дзвонять.", - розповів артист.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Андрій Григор'єв-Апполонов, фото: Instagram
Андрій Григор'єв-Апполонов, фото: Instagram

Про це всім Андрій розповів на камеру свого смартфона, відкрито для всіх відданих шанувальників його творчості.

Раніше повідомляли, рудий з "Іванушек" не посоромився і розповів синові про перший секс: "Дзвонить, якщо потрібно перевести гроші".

Як повідомляв Знай.uа, рудий з "Іванушек" показав рідкісні кадри із загиблим Олегом Яковлєвим - був душею гурту: "Сумую...".

Знай.uа писав, рудий з "Іванушек" покликав в групу слонів - співати не вміють, але камеру люблять.