Стало відомо, хто буде ведучими пісенного конкурсу Євробачення-2022, що пройде вже в травні цього року. Вибір організаторів вельми гідний.

Зараз в Італії проходить 72-й конкурс пісні Фестиваль в Сан-Ремо, де буде визначений представник країни на Євробаченні. І ось, під час другого вечора були представлені ведучі конкурсу, що пройде в італійському Турині вже в травні.

Ними стали Лаура Паузіні, Алессандро Кателлан, а також Міка. Зараз розповімо докладніше про них.

Лаура Паузіні є італійською співачкою, і одночасно однією з найбільш нагороджуваних артисток у світі. Вона чотири рази ставала лауреатом латинської Греммі, премії "Греммі", а також отримала нагороду "Золотий глобус". У 2021 році її номінували на премію "Оскар" за найкращий саундтрек до фільму "Життя попереду".

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

"Я рада, що Євробачення нарешті повернулося до Італії і я маю честь провести таку важливу подію разом з моїми друзями. Разом ми хочемо показати Європі і світу нашу незвичайну країну. Мій 2022 рік почався з нової музики і є початком року відмінних зустрічей" - каже жінка.

Алессандро Кателлан відомий в Італії як телеведучий, і останні 20 років стрімко розвиває свою кар'єру. Величезна кількість шоу в країні було створено саме під його керівництвом, а вже в березні він випустить абсолютно нову програму на Netflix "Одне просте питання". Він спробує знайти там щастя за допомогою інтерв'ю зі знаменитостями.

"Для мене велика честь бути запрошеним провести Євробачення 2022, це одне з найпопулярніших і відомих шоу в світі. Я знаю Лауру Паузіні і Міку протягом деякого часу, ми вже працювали разом, і нам завжди було дуже весело. І я впевнений, що цього разу все буде те ж саме" - розповідає чоловік.

Міка. Британський співак і автор-виконавець американо-ліванського походження. Широку популярність він отримав в 2007 році, коли випустив такі пісні як "Grace Kelly" і "Relax, Take it easy". Його альбом з перших же днів зайняв перше місце в чартах Великобританії, а також в 11 інших країнах.

Він почав свою кар'єру в Італії після того, як з'явився в якості судді на X Factor Italia в період з 2013 по 2015 рік. Зараз він проживає саме там.

Нагадаємо, що "Євробачення-2022": переможцю Нацвідбору приготували цілу сцену, щоб познайомити з українцями

Раніше повідомлялося, що українці благословили Wellboy на перемогу в нацвідборі Євробачення

Також, Аліна Паш вилетить з Нацвідбору на Євробачення за поїздки в Крим і розмови з Осадчою? Долю співачки остаточно вирішили