Інформація про першу дружину відомого коміка Євгена Петросяна, яка народила йому доньку Вікторину Петросян, досі знаходиться під покровом таємниці. Багатьох це наштовхує на підозри, мовляв і самому артисту, і його доньці - є що приховувати. Саме тому вони продовжують запевняти, що не перебувають у спорідненості зі знаменитою балериною Вікториною Крігер.

Про це нагадує один з російських телеканалів у своєму шоу про долі відомих особистостей.

"Звідки я і хто я - не знаю... Хто мої батьки, може, вони не вінчалися... не знаю", - говорила Шарлотта Іванівна в комедії Антона Чехова "Вишневий сад". Ці слова, напевно, могли б описати і життя Вікторини Петросян.

Петросян з дочкою і колишньою дружиною Оленою Степаненко, фото: Instagram
Петросян з дочкою і колишньою дружиною Оленою Степаненко, фото: Instagram

Дочка гумориста вже багато років живе в США. Однак її основний дохід - в Росії. Останнім часом Вікторина потужно розкрутилася-по-перше, прилаштувала на телеканал "Культура" свою колишню мачуху Олену Степаненко, причому сама ж продюсує програму з нею. Артистка читає тепер там вечорами казки в передачі "Великі-маленьким".

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

По-друге, і сама американська піддана Вікторина Петросян раптом стала зіркою російського екрану. На все тій же " культурі "вона вже давно веде програму про музеї"Колекція". Це серія інтерв'ю з директорами найбільших світових музеїв і розповідь про найзнаменитіші мистецькі зібрання.

Все б нічого, якби не одне, що кидається в очі, обставина. Всі манери, жести, міміку, навіть паузи донька Петросяна копіює у ведучої передачі про музичну спадщину "Енігма" на все тому ж телеканалі піаністки Ірини Нікітіної.

Ірина Нікітіна, скріншот: YouTube
Ірина Нікітіна, скріншот: YouTube

І якби не дата народження (Ірина Анатоліївна всього на пару років старше), то могло б здатися, що це і є та сама таємнича мати вікторини Петросян, яка за загальною помилкою померла молодою. Хоча буде не дивно, якщо тепер дочка Петросяна стане видавати Нікітіну за свою родичку, як покійну Вікторину Крігер наполегливо називає своєю тіткою.

Раніше повідомляли, виріс у жіночому царстві і не знав батька: як складалися життя і кар'єра В'ячеслава Добриніна.

Як повідомляв Знай.uа, Максим Галкін знайшов несподіване заняття, поки Алли Пугачової немає поруч: "Підпалили апельсин".

Знай.uа писав, Євген Петросян отримав жорсткий "удар" від захисника своєї ексдружини Олени Степаненко: "Ми довго мовчали і терпіли".