Переможниця найромантичнішого шоу в Україні "Холостяк-5" Марина Кіщук вийшла заміж за свого обранця.

Як відомо, головним героєм 5 сезону шоу "Холостяк" в 2015 році був футболіст Сергій Мельник, який у фіналі обрав юну Марину Кащук. Хоч у пари не склалося спільної і щасливої історії, один з них все ж знайшов свою сім'ю. 2 вересня дівчина вийшла заміж за Олега Івоніна.

Чоловік зробив їй пропозицію в Дубаї в кінці червня через чотири місяці після знайомства. Про радісну подію Марина розповіла в Instagram.

Весілля пара зіграла в Одесі. Ранок наречена зустріла в готелі на морі M1, а виїзна церемонія і банкет відбулися в ресторані Yug. Торжество було оформлено в біло-блакитних тонах. Марина Кіщук детально розповіла про свою весільну сукню, яку знайшла в українського дизайнера Оксани Мухи, а також показала яскраві знімки і відео з заходу.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Весілля Марини Кіщук, фото з Instagram
Весілля Марини Кіщук, фото з Instagram

"Історія моєї сукні воістину чарівна! Уві сні, перед приміркою, без грама фантазії, абсолютно серйозно вам кажу, я побачила цю сукню! Цей фасон я хотіла спочатку: спущені плечі, нічого зайвого, пишне і зі шлейфом, Але уві сні я побачила, що корсет V - подібний, як у Попелюшки, як у всіх принцес", - написала дівчина.

Коментарі - instagram.com/marina.kishchuk/
Коментарі - instagram.com/marina.kishchuk/

Коментарі - instagram.com/marina.kishchuk/
Коментарі - instagram.com/marina.kishchuk/

Нагадаємо, "Холостяк-12" з Алексом Топольським знайшов дату прем'єри: дівчата почнуть завойовувати красеня вже через місяць

Як повідомляв Знай.uа, а тато де? Яна Соломко з шоу "Холостяк" показала свою маленьку донечку

Також портал Знай.uа писав, що Юлія "Зайка" потрусила попою поруч з іншою красунею, але її майже не впізнати: "Куди ж без них"