Зовсім скоро відбудеться прем'єра романтичної комедії "Сусідка" в головних ролях із зіркою шоу "Холостячка", акторкою серіалу "Кріпосна" Ксенією Мішиной і блакитнооким красенем Артемієм Єгоровим.

На YouTube вийшов вражаючий трейлер, від перегляду якого вже заздалегідь хочеться забронювати квитки в кінотеатр. Відомо, що комедію "Сусідка" реалізував телеканал 1+1 при співпраці з Держкіно та студії F Films, яка працювала над українськими фільмами "Свінгери" та "Свінгери 2". Сценарій написала українська письменниця, співачка і журналіст Ірена Карпа, режисером виступила Наталія Пасеницька.

Постер фільму "сусідка"
Постер фільму "сусідка"

Історія розповість глядачам про "класичного" холостяка Петра, роль якого виконав Артемій Єгоров. За сюжетом він укладає парі зі своїм одруженим другом, що зможе просто прожити один місяць у своїй квартирі з незнайомою жінкою. І раптом, на порозі його будинку з'являється скромна вчителька музики на ім'я Вероніка (Ксенія Мішина), яка тільки розлучилася з чоловіком-тираном і шукає тимчасового притулку зі своїми двома дітьми.

Фільм "сусідка", фото з телеканалу 1+1
Фільм "сусідка", фото з телеканалу 1+1

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також в трейлері несподівано з'являється відомий журналіст Дмитро Гордон, який знайомий багатьом через свою неоднозначну репутацію. Поки що незрозуміло, яку роль доведеться виконати артисту, але в короткому відео він з'являється в чорній футболці з портретом колишнього президента США Барака Обами поруч з власним портретом і каже фразу: "Не знав, що ти одружився?".

Нагадаємо, Колін Фаррелл з "Джентльменів" підкорить серця глядачів у новому фантастичному фільмі: вийшов трейлер драми "після Янга"

Як повідомляв Знай.uа, Олексій Горбунов стане "Ловцем снів" в новому серіалі - посуне Леонардо ДіКапріо з його "початком"

Також портал Знай.uа писав, як фільм "Тіні забутих предків" підкорював світ: увійшов до програми Гарвада і зворушив Мартіна Скорсезе з Федеріко Фелліні