Колишній учасник реаліті-шоу "Дом-2" Данило Бухаров розкрив таємницю проєкту. За його словами в шоу немає свободи у виборі партнера, а по всюди стоять камери, навіть в туалеті і душі. Про це пишуть РосЗМІ.

Данило Бухаров поділився, що учасники проєкту "Дом-2" не мали ніякої свободи вибору. Як тільки людина прийшла на шоу, йому відразу вказували на дівчину, за якою він повинен був доглядати і розвивати відносини. Якщо Учасник не погоджувався, то його виганяли з проєкту.

Данило Бухаров. Фото: instagram
Данило Бухаров. Фото: instagram

Також заборонялося мовчати під час перепалок на зйомках. За словами Бухарова він намагався не вплутуватися, проте режисер починав командувати через гучномовець і вказувати, що йому потрібно робити. Колишній учасник "Дом-2" додав, що в душових і туалетах також встановлені камери. Він зазначив, що його запевняли, мовляв, камери відвертаються якщо до них підійти, проте невідомо чи велася зйомка насправді.

Данило Бухаров. Фото: instagram
Данило Бухаров. Фото: instagram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Крім того, Данило Бухаров зазначив, що Ольга Бузова вкрай грубо поводилася. За його словами вона навіть не віталася без камер і жорстко спілкувалася з усіма співробітниками знімального майданчика і гримерами.

Раніше Знай писав, Алекс Топольський ще до прем'єри "Холостяка-12" знайшов своє кохання: навіть Решетник не проти.

Також ми писали, зірка "Одного разу під Полтавою" Анна Саліванчук в обіймах чужого чоловіка заявила про кардинальні зміни в житті:"Сказала так".

Нагадаємо, Ксенія Мішина перетворилася на скромну розлученку, щоб жити з напівголим холостяком Артемієм Єгоровим: стала паінькою після Еллерта.