У п'ятницю, 4 лютого відбудеться матч між збірною України та національною командою РФ з футзалу. Команди зустрінуться в Нідерландах на арені Ziggo Dome. Де можна буде подивитися трансляцію матчу, повідомляє інформаційний портал "Апостроф".

4 лютого відбудеться півфінальний матч чемпіонату Європи з футзалу. У поєдинку зійдуться збірна України та національна команда Росії. Матч відбудеться в Нідерландах і розпочнеться о 18: 00 за київським часом.

Футзал. Фото: скріншот youtube
Футзал. Фото: скріншот youtube

Матч у прямому ефірі транслюватимуть на телеканалі "UA:Перший", а також на сайті "Суспільне.Спорт". Крім того, гру покажуть на "Білорусь 5", "Матч ТВ" і "Матч! Гра".

Футзал. Фото: скріншот youtube
Футзал. Фото: скріншот youtube

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За прогнозами букмекерів російська команда має найвищі шанси на перемогу. У той час як на перемогу України пропонується коефіцієнт 5,85, на успіх російської команди - 1,35. На нічию можна зробити ставку з котируванням 6,35.

Відзначимо, що в іншому півфіналі Чемпіонату Європи з футзалу зустрінуться збірні Іспанії та Португалії.

До слова, раніше збірна України здобула перемогу в матчі 1/4 фіналу чемпіонату Європи з футзалу проти команди Казахстану. Українські спортсмени обіграли суперників з рахунком 5: 3.

Раніше Знай писав, біатлоністка Олена Білосюк-Підгрушна отримала позитивний тест на коронавірус за пару днів до Олімпіади в Пекіні.

Також ми писали, Ф'юрі почекає? Промоутер пролив світло на реванш Усик-Джошуа - коли може відбутися бій.

Нагадаємо, ексгравець "Шахтаря" і збірної України Марлос згадав, як Андрій Шевченко вплинув на нього: "Де я можу бути".