Організатори масштабного пісенного конкурсу "Євробачення-2022" назвали ім'я другого члена журі національного відбору.

До співачки Тіні Кароль, яку трохи раніше оголосили першим членом журі нацвідбору, приєднається продюсер і член правління "Суспільного мовника" Ярослав Лодигін. Про це повідомили на офіційній сторінці конкурсу в Instagram.

Скріншот з Instagram, "Євробачення-2022"
Скріншот з Instagram, "Євробачення-2022"

Відомо, що чоловік займає не останнє місце в медіапросторі і на телебаченні. Його знають як досить успішного режисера і сценариста фільму "Дике поле", також він є одним із засновників радіо "Аристократи".

Ярослав Лодигін
Ярослав Лодигін

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Відчуваю велику відповідальність, але водночас радість, що маю змогу долучитися до нашої спільної мети — у наші тривожні часи створити велике музичне свято для всієї країни ввечері 12 лютого", - прокоментував Лодигін свою участь у конкурсі.

Варто нагадати, що раніше користувачі соцмережі і віддані фанати "Євробачення" вже повідомляли про свої переваги у виборі журі на національному відборі цього року. І після оголошення другого члена вони все ще сподіваються побачити Андрія Данилка поруч з Тіною Кароль, або ж Катерину Павленко з Go_A.

Коментарі - instagram.com/suspilne.eurovision/
Коментарі - instagram.com/suspilne.eurovision/

Коментарі - instagram.com/suspilne.eurovision/
Коментарі - instagram.com/suspilne.eurovision/

Нагадаємо, Тіна Кароль вибере, хто поїде на "Євробачення-2022" від України: до неї хочуть Дорофєєву і Данилко

Як повідомляв Знай.uа, фіналіст Нацвідбору на "Євробачення-2022" вляпався в конфлікт на вулицях Києва: "Щас тебе відп*здять"

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Паш показала, з чим збирається штурмувати Євробачення в Італії: "Тіні забутих предків" - не старіюча класика