Зовсім скоро, 26 лютого, на телеканалі "Україна" вийде грандіозне шоу "Ігри талантів", яке здивує глядачів не тільки яскравими і навіть шокуючими здібностями учасників, а й найбільшим призовим фондом за всю історію сучасного українського телебачення. Сума становить 1800 000 гривень.

Як вже відомо, допомагати простим українцям у вгадуванні прихованих талантів учасників будуть зірки українського шоу-бізнесу. На знімальному майданчику проекту народна артистка України Ольга Сумська розповіла, чи довіряє своєму "шостому почуттю" і хто напевно зможе дати слушну пораду в непростій ситуації, інтуїція або логіка.

"Я і добре орієнтуюся в просторі, і коли спілкуюся з людьми, десь відчуваю їх енергетику. Але ж нас так заплутують! Здається, інтуїція трохи вимикається. Тому точно знаю, що в шоу "Ігри талантів" будуть сюрпризи", – зазначила Ольга Сумська.

Ольга Сумська, фото: Instagram
Ольга Сумська, фото: Instagram

Буває, внутрішній голос здатний уберегти людину від біди. Так що більшість українців дійсно звикли довіряти своїй інтуїції. Але у народної артистки є ще одна порада, до кого звернутися за допомогою, коли самостійно прийняти рішення не вдається.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Якщо ви вагаєтесь, то варто все ж таки зателефонувати людині, яка в цьому дійсно розбирається. Подивитись на зірки, який сьогодні місячний день, і тоді отримаєте відповідь. А щодо творчості, – коли читаєш класний сценарій, інтуїція точно не підводить, адже ти чітко розумієш, що це справді талановито написано і тобі хочеться зіграти в цій історії хорошу роль", – заявила артистка.

Фото зі сторінки Ольги Сумської
Фото зі сторінки Ольги Сумської

Варто нагадати, що ведучим шоу став DZIDZIO, а режисерами-постановниками – Герман Ненов, Марія Коростельова, Юрій Пристаєцький і Роман Дмитрик. Що ж стосується правил, тут все досить просто - в кожному епізоді змагаються дві команди телеглядачів, допомагати яким українські знаменитості. Гра проходить у три раунди, в яких можна заробити 150 тисяч гривень. Команда, чиє "шосте почуття" або тверезий розрахунок виявляться сильнішими, стає переможцем і забирає грошовий приз.

Ігри талантів, фото: телеканал Україна
Ігри талантів, фото: телеканал Україна

Нагадаємо, Дзідзьо на "Іграх талантів" навчив українців зберігати спокій у часи війни: "Не впадайте в паніку"

Як повідомляв Знай.uа, Ігри талантів: Настя Приходько спробує задавити Сергія Притулу своїм "шостим" почуттям

Також портал Знай.uа писав, що DZIDZIO зізнався, що його сильно схвилювало після розлучення з колишньою Slavia: "Як маленька дитина..."