Учасники шоу "Голос країни-12" дует "2Tone" вже встигли сподобатися українцям. Заснували його Іван та Богдан, і раніше їх часто чули на вулицях Києва. Саме це були заробітком хлопців, вони виступали і в мороз, і в спеку, а за день могли заробити від 50 до 800 гривень.

На сліпих прослуховуваннях до дуету "2Tone" повернулися Оля Полякова та Святослав Вакарчук. Однак, трішки порадившись вони вирішили піти до команди Святослава Вакарчука. На youtube-каналі "Голос країни" хлопці розповіли, як зародилася назва дуету.

Гурт "2Tone", скріншот
Гурт "2Tone", скріншот

"Так, а воно як? Два тони музикальні, і Ваня такий крупний хлопець", - каже Іван.

Ваня теж підхопив та додав, що вони довго сиділи та обирали назву для дуету, це їм видалося гарним, тому вони його й залишили. До того Ваня зізнався, що вважає свого колегу по дуету та друга Івана - генієм. На запитання журналістів чому він так вважає, хлопець відповів так:

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Гурт "2Tone", скріншот
Гурт "2Tone", скріншот

"Воно як буває, он Альберт Ейнштейн - фізик. Гарний фізик? Гарний! Але чому геній? Ну то геній, бо народився такий. І Резерфорд фізичні відкриття робив, і Дальтон робив фізичні відкриття, а Ейнштейн - геній, бо народився такий", - підсумував він.

Нагадаємо, Оля Полякова пообіцяла викрити секрети "Голосу країни", замішана Тіна Кароль: "За гарячими слідами". Артистка поговорить про шоу "Голос" в прямому ефірі.

Також Знай писав, не Данилко і не Дорофєєва: відомий другий член журі Нацвідбору на "Євробачення-2022"

Раніше Знай повідомляв, Вова Дантес вже не підходить? Надя Дорофєєва відтанцювала з молоденьким солдатом на шоу "Голос країни"