Зовсім недавно стартував довгоочікуваний 12-й сезон популярного талант-шоу "Голос країни", в якому прості українці демонструють свої вражаючі вокальні здібності, а зіркові тренери супроводжують їх до фіналу і діляться цінним досвідом.

Як відомо, цього року крісла тренерів зайняла воістину фантастична четвірка - Святослав Вакарчук з "Океан Ельзи", Потап, Надя Дорофєєва і суперблондинка Оля Полякова. Глядачів активно підігрівають перед новими випусками шоу, а також нагадують про вже минулі події і про тих учасників, які зуміли вразити зірок своїм талантом.

"Голос країни". Фото: 1+1
"Голос країни". Фото: 1+1
"Голос країни". Фото: 1+1

Цього разу на офіційній сторінці шоу в Instagram розмістили коротеньке відео з другого випуску "сліпих прослуховувань", в якому молодий солдат і соліст військового оркестру Олександр Свириденко виконав запальну пісню "О Мамо" гурту Сальто назад.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Він вразив своєю чарівністю і мелодійним голосом відразу двох тренерів - Ольгу Полякову і Надю Дорофєєву. Одна з них навіть вибігла в коротенькій сукні на сцену до оркестру і потанцювала з чоловіком у формі, не втримавшись від радісних емоцій. У підсумку Олександр обрав команду Дорофєєвої і змусив її знову зіскочити зі свого тренерського крісла.

Надя Дорофєєва, скріншот з випуску шоу "Голос країни"
Надя Дорофєєва, скріншот з випуску шоу "Голос країни"

"Той момент, коли просто неможливо втриматись від танцю під запальну та драйвову музику оркестру 🔥😅" - написали в публікації.

Нагадаємо, Святослав Вакарчук мало не побився з Потапом на шоу "Голос країни": не поділили учасника і розлютилися

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова пообіцяла викрити секрети "Голосу країни", замішана Тіна Кароль: "По гарячих слідах"

Також портал Знай.uа писав, що молодий хлопець зачарував Дорофєєву на "Голос країни" — Дантесу не дотягнутися: "Заслуговує на фінал"