Популярний український співак, викладач, зірка мережі TikTok і ректор університету культури Михайло Поплавський звернувся до свого хорошого друга Павла Зіброва. Михайло Михайлович згадав, якими вони з Павлом Зібровим були "молодими". Також Михайло Поплавський вирішив нагадати "бородатий" анекдот про володаря шикарних вусів.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Михайла Поплавського в мережі Instagram.

"Павло Зібров, які молоді ми були! Анекдот зі збірки "200 анекдотів про Михайла Поплавського і компанію".

Павло Зібров почув, як співає Михайло Михайлович:

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

- Що це ви робите?

- Та просто вбиваю час

- Ну знаєте, А ви занадто жорстокий

P. S. Дивіться більше в моєму фільмі "Трамвай бажань" 1997 року, посилання в сторіс. Виставляти більше анекдотів зі збірки? Пишіть в коментарі", - пише Михайло Поплавський.

Михайло Поплавський. Фото: Instagram
Михайло Поплавський. Фото: Instagram

У публікації також можна побачити кадри, на яких сам Павло Зібров і Михайло Поплавський співають пісню в один мікрофон, а на задньому тлі той самий анекдот розповідає чоловічий голос. Також можна почути гучний сміх.

Раніше повідомляли, Михайло Поплавський назвав ім'я наступного ректора: ним став фіналіст Національного відбору.

Як повідомляв Знай.uа, Павло Зібров проведе жіночий день у компанії 8 чоловіків, самі влаштували свято: "Яскраві емоції".

Знай.uа писав, Тіна Кароль стала завкафедрою у Поплавського, а він поспішив присунути до неї волохату мордочку: "Всім би таку...".