Максим Галкін показав, як його син зібрався на риболовлю. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий російський гуморист і телеведучий Максим Галкін, який є чоловіком Алли Пугачової і виховує з нею двох дітей, часто ділиться моментами з сімейного життя і творчістю. На його офіційній сторінці в Instagram 9,1 мільйона читачів, які з радістю і коментують кожен його пост. Іноді він спілкується з ними у форматі сторіз.

5 лютого гуморист опублікував фотографію в соціальній мережі Instagram, на якій його дружина Алла Пугачова ніжно обійме їх спільних дітей: Гаррі і Лізу. В руках у хлопчика предмет, схожий на саморобну вудку.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

"Гарік зібрався на риболовлю🎣 😀", - повідомив Максим Галкін.

Фолловери стали активно коментувати даний пост.

"Яке прекрасне фото😍дітки-принадність і матуся❤️"; " які ж оболденние діти! Прості, відкриті, не розпещені, але виховані в кращих інтелігентських традиціях.👏 "; "Алла Борисівна просто красуня! Як же я люблю Вашу сім'ю. Всі такі молодці ❤️, - повідомляють вони.