Катерина Нікітіна запропонувала українцям за гроші посадити їх на шпагат. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Катерина Нікітіна відома українцям завдяки своєму гумористичному таланту і участі в "жіночому кварталу". Крім виступів, артистка любить ділитися з шанувальниками в соціальних мережах пікантними знімками і хвалитися своєю розтяжкою і спортивною фігурою. На її офіційну сторінку підписано п'ятдесят чотири тисячі осіб. Іноді вона спілкується з шанувальниками у форматі сторіз.

5 лютого дівчина опублікувала три фотографії в Instagram, де вона сидить на шпагаті. Жінка запропонувала українцям зайнятися гімнастикою з нею.

"Чекаю вас на тренування😏 розтягну будь-кого!!!Заряж️ заряджу гарним настроєм на цілий день)💪 🏻", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Фоловери почали активно коментувати даний пост.

"Красуня"; "Волочкова нервово курить в сторонці"; "Катя я тебе люблю сильно моя Богиня", - відповідають вони.

Раніше портал Знай.uа писав, що Катя Нікітіна з "жіночого кварталу"заволоділа чоловіками після танців на пілоні, але один незадоволений: "ні с * сек, ні ж * Пи"

Крім того, Микита Добринін похвалився парубочим без Даші квіткової, Леся Нікітюк засудила:"за це тебе ненавидять".

Нагадаємо, Катю Нікітіну з "жіночого кварталу" спіймали в обіймах дочки Олени Кравець: "Кращий корпоратив в житті"

Як повідомляв Знай.uа, звезда "жіночого кварталу" Катерина Нікіткіна вигнулася у візку без одягу: "багатьом не подобаюся"